عدد المساهمات : 373 السٌّمعَة : 2 تاريخ التسجيل : 15/12/2010 الموقع : عــند أألقمــر والنجــوم
موضوع: شاورمة على الطريقة التركيه .......... و بالصور الأربعاء ديسمبر 15, 2010 2:58 pm
quote="kikyo"]
شاورمة على الطريقة التركيه
المقادير: • كيلو شرائح فيليه كندوز. • 2 معلقة بهارات. • ملح / فلفل. • نص كوب خل. • شرائح من اللية الضاني "علشان تديها طعم". • بصل مقطع مكعبات.
الطريقة:
• هنحط شرائح اللحمة في حلة "بايريكس" ونتبلها بالملح والفلفل والبهارات ونحط عليهم البصل.
• نحط عليها شرائح اللية علشان تعطي رائحة وطعم حلو وبعد كده هندخلها الفرن.
• بعد ما تخرج من الفرن نشيل اللية من عليها.
• نجيب طاسة ونحط فيها زيت ونحط عليها الشاورمة اللي خرجت من الفرن ونقلبهم مع بعض...وبعد كده نجيب عيش شامي كبير وندهنه سلطة طحينة ونحشيه بالشاورمة ونقفل رغيف العيش كويس.
• نجيب طاسة وندهنها زبدة ونحطها على النار ونحط الرغيف في الطاسة لغاية ظهره ما يحمر وبعد كده نقلبه على وشه علشان هو كمان يحمر.